In alle rust met natuur rondom

Wonen aan het Slochterdiep

Rustig en groen

Wonen bij het Slochterdiep: denk mee!

Als je in alle rust wilt wonen met natuur rondom, op de manier die jij wilt, dan is dit je kans. Er komt namelijk nieuwbouw bij het Slochterdiep en jij mag meedenken over het type woningen dat er gebouwd wordt. Zie jij jezelf al wonen op deze mooie plek aan het water? Vul dan de vragenlijst in en denk mee! Want die input is belangrijk voor ons.

Jouw input wordt gebruikt om de woningen zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van geïnteresseerden. Als beloning houden we jou als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Ook wanneer de woningen in verkoop gaan, heb jij eerste keus.
Alvast bedankt voor je input!

Wonen met veel ruimte?

Wil jij graag wonen en werken combineren? Heb je extra veel ruimte nodig door gezinsuitbreiding, of wil je gewoon echt iets bijzonders? Droom je van een woonkamer met openslaande terrasdeuren, of word je lievelingsplek in huis de woonkeuken? Geef je woonwensen aan ons door, want jij bepaalt mede de indeling.

Wonen in een woonark?

Misschien staat wonen in een woonark al heel lang op het verlanglijstje. Laat het ons weten! Via deze weg krijg je exclusief de kans om mee te denken over de invulling van jouw toekomstige woning.

Of met een thuiskantoor?

Er bestaat zomaar de kans dat je straks helemaal woont naar jouw wens. Een thuiskantoor, gameroom of misschien wel een atelier? Of heb je juist behoefte aan een woning met veel slaapkamers? Dit is het moment om van je te laten horen!

De beste plek voor nieuwe woningen

De meest relaxte locatie van Nederland!

Het toppunt van relaxed wonen, dat is Slochteren. Natuurlijk zijn de rust en de natuur daarvoor verantwoordelijk, maar het Slochterdiep speelt ook een belangrijke rol. Dit kanaal is namelijk onderdeel van je directe woonomgeving. Wil je naar de stad? Dan ben je via de A7 zo in Groningen. Nog meer relaxen aan het water? Ook het Schildmeer, de Eems en de Waddenzee zijn in de buurt.
Kortom: een ideale plek.